Mökki #5

95,00 

Mökkimajoitus aktiviteettien keskellä!

Peltomäki Resortissa on 20 hirsimökkiä kauniin luonnon keskellä ja mökeistä on näkymä järvelle. Mökkimajoittujien käytössä ovat kaikki tapahtumalaakson monipuoliset palvelut. Alueelta on helppo liikkua esimerkiksi Tampereelle, jonne on noin puolen tunnin ajomatka.

Liinavaatteet ja yleisen saunan käyttö kuuluvat mökin hintaan.

Check-in: 15:00 Check-out: 12:00
Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tervetuloa mökkeilemään!

Peltomäen vuokramökit ovat sähkölämmitteisiä, siistejä ja valoisia 4 hengen hirsimökkejä. Varusteena on vakiona sängyt, peitot, tyynyt, liinavaatteet, jääkaappi, pöytä ja tuolit – siis kaikki oleellinen eikä tarvitse maksaa mistään turhasta. Huom. pyyhkeet eivät sisälly mökin varustukseen.

Liinavaatteet ja yleisen saunan käyttö kuuluvat mökin hintaan.

Muista käydä noutamassa saunan käyttöön oikeuttava ranneke vastaanotostamme. Käyttöveden voi noutaa huoltorakennuksesta, josta löytyvät myös saniteettitilat.

Check-in klo 15 alkaen ja check-out klo 12 mennessä. Mökit tulee luovuttaa samassa kunnossa kuin ne on vastaanotettu, ja avaimen voit palauttaa ravintolan punaiseen postilaatikkoon vastaanoton ollessa kiinni. Siivousmaksu 40 € / h.

Peltomäki Resort on aktiivinen alue, jossa tapahtuu useana viikonloppuna. Tarkistathan ajankohtaista-osiosta, tarvitaanko majoituksen aikaan alueelle erillinen tapahtumalippu!

Mikäli saavut respan aukioloaikojen ulkopuolella, ilmoitathan saapumisaikasi reception@peltomakiresort.fi, jotta voimme sopia avaimen luovutuksen ajankohdan.

Alueella majoittuu useita vieraita ja naapurit asuvat lähellä. Kunnioitathan hiljaisuutta klo 24 alkaen, kiitos!

Lisätiedot

Lämpöpatteri

On

Lemmikit sallittu

Ei