Glamping teltta #3

79,00 

Glamping on uutuus, jota kannattaa kokeilla!

Telttayön vietät täysin säältä suojassa, mutta hyvän ilmanvaihdon ansiosta samalla raikkaasta luonnonilmasta nauttien. Lisälämmitin takaa viileämpien öiden lämmön. Saat täydellisen telttailukokemuksen ilman pelkoa sään armoille joutumisesta!

Majoittujalle wakeboard-päiväpassit alennushinnalla.

Check-in: 15.00 Check-out: 12.00
Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Glamping on uutuus, jota kannattaa kokeilla!

Telttayön vietät mukavasti sängyssä pehmeiden peittojen alla ja heräät aamuun luonnon ääniä kuunnellen. Suomen kesä on ihana, mutta hieman huikentelevainen, joten varauduthan telttamajoitukseen lämpimin vaattein ja villasukin. Viileämpiä öitä varten voit vuokrata lisälämmittimen takaamaan mukavan yöunen.

Teltan koko on noin 20 m² ja sisältää sängyt, petivaatteet, yöpöydät, lepotuolit, pöydän, kenkätelineen ja vaatetelineen.

Vuodepaikat 1 – 2 hlö + omalla makuualustalla telttaan mahtuu yöpymään ilmavasti noin kaksi henkeä vuodepaikkojen lisäksi. Omalla makuualustalla majoittujien lisämaksu on 3€/hlö.

Alueen ravintola on kesäkaudella auki aamusta yöhön ja palvelee majoittujia laadukkaan ruokailun, A-oikeuksien ja mietojen juomien ulosmyynnin myötä.

Teltta 4 on varattavissa myös lemmikin kanssa matkustaessa.

Voit varata perhe / tilaussaunan samalla kertaa, kun lisää tuotteita verkkokaupan ostoskoriin ennen maksua. Tilaussaunojen varauksen pääset tästä!

 

Lisätiedot

Lemmikit sallittu

Ei

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Glamping teltta #3”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.