Tekemistä

Tekemistä Paljon vapaa-ajan aktiviteetteja

Kaapelivesilautailu eli cable wakeboarding

Kaapelivesilautailu on suosiotaan kasvattava vesiurheilulaji, sillä se on hauskaa ja ekologista, eikä ole säästä riippuvaista. Peltomäki Wake Park:ssa on keväästä 2021 eteen päin järven kiertävä täysikokoinen kaapeli vesiesteineen eli obstaakkeleineen. Laji ei ole niin hurja miltä se näyttää, koska vauhti on matala ja veteen kaatuminen on pehmeämpää, kuin esimerkiksi laskettelurinteessä kaatuminen.

Peltomäki Resort_-26

Rantalentopallo

Päärakennuksen vieressä sijaitseva pallokenttä on kaikkien vieraidemme vapaassa käytössä. Lentopallon voi lainata vastaanotosta, eikä erillisiä kenttävarauksia tarvita. Huomioittehan, että kentälle voi tulla samaan aikaan muita halukkaita pelaajia pitämään kanssanne hauskaa.

Peltomäki Resort_-52

Frisbeegolf

Meillä on muutaman korin verran frisbeegolfrataa. Frisbeegolf on kuin tavallista golffia, mutta kiekoille ja lajin tavoitteena on päästä mahdollisimman vähillä heitoilla rata läpi. Tämä on erittäin hauska ja kilpailuhenkeä nostattava aktiviteetti, joka sopii kaiken ikäisille. Voit pelata omilla kiekoilla, tai vuokrata kiekkoja päärakennuksestamme, joten ei muuta kuin kiekko kainaloon ja tähtäilemään!

Rataa uudistetaan, joten tällä hetkellä radalla saattaa olla puutteita.

skeittiramppi

Skeitti-miniramppi

Ota oma lauta mukaan ja hämmästytä kaikki taidoillasi.

Värikuulasota

Paintball eli värikuulasota

Tämä laji harvoin tarvitsee esittelyä. Yhteistyökumppanimme Suomen Toimintapelit vetää ryhmillemme pelit yli 10 vuoden kokemuksella. Sekaryhmille löytyy pienemmän ja kevyemmän pallon laitteet, joiden osuma ei ole niin kivulias ja sitten on täysikokoinen pallo hurjemmille porukoille. Suositeltu minimiryhmäkoko onnistuneisiin peleihin on 10 henkeä. Kysy lisää jari@toimintapelit.fi!

Clamping teltta

Pyöräily

Peltomäki on Näsijärven ympäri kiertävän pyöräilyreitin varrella ja alueelta on helppo lähteä pyöräretkelle.

adventure-1867379_1280

Kansallispuistot aivan lähellä

Peltomäeltä on lyhyt matka Seitsemisten- tai Helvetinjärven kansallispuistoihin, joissa on patikointireittejä lyhyille kierroksille tai kokonaisille päivän kestosille reiteille. Kaivatessa hieman lyhempää kävelyä, pystyy Peltomäen oman järven kiertämään ja matkaa tulee hieman alle kilometri. Peltomäen koko alueen kiertää pitempi reitti, jossa matkaa tulee noin 6 km.

Leirintäalue rannalla

Uiminen ja saunat

Peltomäessä on oma uimaranta. Vesi on pienelle järvelle tyypillisesti pian uimalämmin. Alueelta löytyy asiakkaiden käyttöön tavallinen sauna, ihana tunnelmallinen savusauna to-la sekä uutuutena yksityiskäyttöön vuokrattava tilaussauna. Talvikaudella saunoihin pääsee nauttimaan tilauksesta. Yksityistilaisuudet | Räätälöidyt ratkaisut - Peltomäki Resort (peltomakiresort.fi)