Ohjeet caravan-paikoille

Ohjeet Caravan paikoille

Alla tärkeimmät huomiot, jotta karavaanielämäsi on viihtyisää niin sinun kuin meidänkin puoleltamme.

Voit varata ja maksaa vaunupaikan ennakkoon nettiajanvarauksemme kautta. Näin sinun ei tarvitse kiirehtiä, jotta saat paikan. Kun olet varannut ja maksanut paikan ennakkoon, voit saapua vaikka yöllä paikallesi. Täytä varausta tehdessä kaikki kohdat mitä lomakkeessa kysytään, sillä se korvaa käsin täytettävän matkustajailmoituksen.

Laita näkyvästi varausnumero matkailuajoneuvosi lasille, jotta tiedämme paikkamaksun olevan kunnossa.

Pihassa oleva huoltorakennus on auki 07-22. Huoltorakennukseen saat kulkulätkän
ravintolan/vastaanoton tiskiltä. Huoltorakennuksessa on vessat, suihkut, juomavesi, tiskausmahdollisuus, sekä muutama keittolevy. Kesäkauden ulkopuolella vastaanotto on rajatusti auki tai kiinni kokonaan. Hoidathan tarpeelliset huoltorakennuskäynnit sen aukioloaikoina, kiitos.

Paikka tulee olla vapaana paikoituksen päättyvänä päivänä viimeistään klo 15. Jos olet saanut vastaanotosta huoltorakennukseen kulkulätkän, palautathan huoltorakennuksen kulkulätkän paikan vuokran päättyessä Ravintolan oven vieressä oranssiin postilaatikkoon tai sisälle respaan.

Muistathan hyvät käytöstavat ajatellen niin muita, kuin laaksossa olevia mökkinaapureitasi ja karavaanareita kohtaan, sekä muistaen myös ympärillä olevat Ylisen asukkaat ja mökkiläiset.

Akkukäyttöiset pienet akkukäyttöiset laitteet on sallittu musiikin toistamiseen mökeissä ja karavaanialueella. Isot äänentoistojärjestelmät ovat kielletty.

Klo 24:00 vallitsee yleinen hiljaisuus. Alueella on kesän aikana useita erilaisia tapahtumia ja ryhmiä, joten alueella saa ajaa autolla ja puhua myös hiljaisuuden aikana. Peltomäessä järjestetään myös isoja juhlia ja tapahtumia.

Rantasauna ovat käytössäsi kotisivuilla näkyvien aikojen mukaan. HUOM: Saunoja tarvitsee aina rannekkeen, jonka saa ravintolan tiskiltä.

Polttopuut ovat käytössäsi saunarakennuksen päädyssä grillikatoksiin 2€/mökki/käyttökerta. Avotulen teko missään alueella ei ole sallittua.

Ravintolan ja saunojen, sekä vesilautailun aukiolot tarkistat kotisvuiltamme.

Voit varata tilaussaunojen ja savusaunan yksityisiä vuoroja verkkokaupasta. Voit lisätä verkkokaupan ostoskoriin useampia eri tuotteita ja varauksia ennen kuin lyöt varauksen lukkoon.

Lemmikit tulee olla kytkettynä kaikkialla muualla paitsi koirapuistossa. Siivoa lemmikkisi jätökset roskiin kaikkialta Peltomäen alueilta.

Huoltorakennuksen takana oleva lajittelupiste on ainoa paikka mihin voit jättää roskia. Lajittelupiste on vain normaaliin elämiseen liittyville jätteille. Ei ongelmajätteitä, rakennusjätteitä tai muualla syntynyttä jätettä. Älä jätä alueelle mitään roskia jos et osaa lajitella.

 

Tarkemmat varausehdot löydät täältä.