Yksityistilaisuudet

Yksityistilaisuudet laaksossa

Tarjoamme laakson upeissa puitteissa erilaisille ryhmille räätälöityjä yksityistilaisuuksia aina yhdestä henkilöstä moniin satoihin henkilöihin. Kokemusta meillä on liki 400 henkilön yksityistapahtumien järjestämisestä.

Tapahtumalaakson uudistettu ravintolarakennus tarjoaa paikkoja jopa 60 hengen tilaisuuksiin talvikaudella. Ravintolan voi vuokrata yksityisiin tilaisuuksiin ja kaikki tarjoilut hoituu kätevästi osaavan ravintolahenkilökunnan kautta. Ravintolalla on anniskeluoikeudet ja ruokailumahdollisuuksia kahvituksista erilaisiin buffet ruokailuihin. Ravintolan tilat ovat loistavat mm. pikkujoulujen, koulutusten ja kokousten pitämiseen!

Talvikaudella ravintolarakennukseen saat tilattua täyden palvelun tilaisuudet ohjelmien kera, jolloin sinun ei tarvitse tehdä muuta kun kertoa millaisia toiveita sinulla tilaisuuteesi on. Valmiita ohjelmia ovat esimerkiksi viinin maistelu juustoilla ja oluen maistelu suolaisten lisukkeiden kera. Mahdollisuus saada paikalle esiintymään myös laulaja tai koomikko sekä koronan rajoitusten helpottumisen jälkeen karaokea.

Ravintolan myötä yksityisiin tilaisuuksiin voidaan paketoida saunamaailman palvelut, josta löytyy tavallinen sauna, ihanan tunnelmallinen savusauna ja kaksi paljua ulkoalueelta. Saunamaailman palvelut saatavilla myös erillisinä. Tänä kesänä laaksoon on myös rakentunut upea yksityissauna sekä palju saunan yhteyteen.

Huom. mahdollisuus kuljetuksiin paikan päälle ja pois paikan päältä!

Tarjouspyynnöt:

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.
Peltomäki Resort_-10 (1)
DCIM102MEDIADJI_0806.JPG