Talvikausi

Talvikausi

Tilausravintola

Tapahtumalaakson uudistettu ravintolarakennus tarjoaa paikkoja jopa 60 hengen tilaisuuksiin talvikaudella. Ravintolan voi vuokrata yksityisiin tilaisuuksiin ja kaikki tarjoilut hoituu kätevästi osaavan ravintolahenkilökunnan kautta. Ravintolalla on anniskeluoikeudet ja ruokailumahdollisuuksia kahvituksista erilaisiin buffet ruokailuihin. Ravintolan tilat ovat loistavat mm. pikkujoulujen, koulutusten ja kokousten pitämiseen!

Talvikaudella ravintolarakennukseen saat tilattua täyden palvelun tilaisuudet ohjelmien kera, jolloin sinun ei tarvitse tehdä muuta kun kertoa millaisia toiveita sinulla tilaisuuteesi on. Valmiita ohjelmia ovat esimerkiksi viinin maistelu juustoilla ja oluen maistelu suolaisten lisukkeiden kera. Mahdollisuus saada paikalle esiintymään myös laulaja tai koomikko sekä koronan rajoitusten helpottumisen jälkeen karaokea.

Yksityistilaisuudet

Saunamaailma

Peltomäen saunojen löylyt ovat mukavan pehmoisia. Paikalta löytyy tavallinen sauna, ihanan tunnelmallinen savusauna ja kaksi paljua ulkoalueelta. Voit tilata saunamaailman palvelut käyttöösi osittain tai kaikki kerrallaan, jolloin koko alueella ei ole muita saunojia.

Tavallinen sauna lämpiää nopeasti ja on käytössä tarvittaessa jo heti aamusta, mutta savusaunan ja paljujen lämmittämisessä menee aikaa enemmän, joten ne ovat saatavilla käyttöön vasta iltapäivän puolella. Saunoista pääsee pulahtamaan välissä järveen, jossa on avanto talven ajan.

Ravintolasta saatavilla juomat ja syömiset saunalle.

Saunamaailma