Leirintäalue ja aukioloajat

Peltomäen leirintäalue

Leirintäalueen aukioloajat

Ravintola & respa

MA-TO  8-21
PE-LA  8-23 (02)
SU  8-20

Keittiö

MA-TO 11-20.30
PE-LA 11-21
SU 11-19.30

Kaapelin aukioloajat voit tarkastaa täältä.

Peltomäen päärakennus

Historiallinen sijainti

Peltomäen alue on toiminut Tampereen kaupungin leirintäalueena ja mökkimajoituskohteena jo 1970 luvulta alkaen. 2010 luvulla alue siirtyi yksityiseen omistukseen, jolloin kuvan kaunis laakso alkoi täyttymään aktiviteeteista, kuten kaapelivesilautailusta ja alue sai oman ravintolan. Nimikin vaihtui wakeboardingia kunnioittaen Wake Valley:ksi.

Vuonna 2020 alueen toimintaan hyppäsi mukaan uutta osaamista omistuspohjan muutosten myötä ja 2021 vuoden aikana alue koki uuden tulemisen Peltomäki Resort-nimen alla. Alueen palvelut uudistuvat ja laajenevat kaikilla osa-alueilla.

KUVA1318

Yleistä tietoa

Peltomäen alue sijaitsee ihanassa laaksossa, jossa pääset nauttimaan aktiivisesta ja liikunnallisesta vapaa-ajasta. Historiaa kunnioittaen remontoitu ravintola ja upea aurinkoterassi palvelevat aamusta iltaan. Terassilta voit ihailla maisemia ja vesilautailijoiden touhua. Alueella sijaitsee useampi grillikatos, huoltorakennus sekä muut normaalit leirintäalueen palvelut.

Yleinen sauna kuuluu kesäkaudella alueella majoittujilla hintaan. Mökkien hintaan sisältyy myös aamiainen ja liinavaatteet (ei pyyhkeitä).

Varaat kätevästi matkailuajoneuvollesi paikan netissä ja saavut, kun se itsellesi sopii.

Peltomäki Resort_-57

Lemmikkiystävällisyys

Lemmikit ovat meille tervetulleita ja hännänhuiskuttajien riemuksi meillä on koirapuisto, jossa saa tassutella vapaasti omistajien valvonnassa. Tontin keskellä sijaitsevan järven ympäri kulkee noin kilometrin mittainen kävelytie. Lemmikit on toki pidettävä kiinni muualla kuin koirapuistossa.

Lapset

Lapset

Lapsille alueella on leikkipuisto ja uimaranta. Koko perheen aktiviteetteja ovat uiminen, erilaiset pallopelit ja hurjimmille uskalikoille skeittiramppi. Kaapelivesilautailu on erikoisuutemme, eikä se ole niin vaikeaa miltä näyttää.

Särkänniemen huvipuistoon alueelta on matkaa autolla vain 30 minuuttia.

Ylöjärvi

Hiirenhiiskaustakaan ei kuulu?

Olemme aktiivinen leirintäalue, jossa vierailee paljon erilaisia ryhmiä, jotka pitävät hauskaa. Vaikka velvoitamme alueella hiljaisuutta, saattaa tapahtumista silloin tällöin aiheutua meluhaittaa. Hiljaisuus alkaa yöllä 00.00.