Info

Info

Peltomäen alue sijaitsee ihanassa laaksossa, jossa pääset nauttimaan rauhasta ja liikunnallisesta elämästä. Viihdyt varmasti koko lomailun ajan meidän upealla alueella, mutta pääset myös helpolla kulkemaan esimerkiksi Tampereelle. Alueella on useita majoitusvaihtoehtoja, joista valita ja voit asettua ihailemaan kaunista järvimaisemaa.

leirintäalueen ranta

Meiltä löytyy useita saunavaihtoehtoja. Keväällä 2021 meille on valmistunut kaksi tilaussaunaa, joita voi edullisesti varata yksityiseen käyttöön. Kaikki saunamme sijaitsevat järven rannassa ja uiminen saunomisen yhteydessä on mahdollista.

Leirintäalue rannalla

Alue on tehty helpoksi kulkea myös liikuntaesteisille, joten voit huoletta vierailla meillä.

Peltomäki Resort
Säynäjärventie 38
34130 Ylinen

reception@peltomakiresort.fi
040 708 8113

Ohjeet päivittyvät kevään 2021 aikana

Meiltä löytyy alueelta juhlateltta, jossa järjestät isommatkin juhlat sateelta suojassa. Sään salliessa käytössä teltan lisäksi koko tapahtumalaakson alue. Mahdollisuus järjestää myös majoitus juhlaväelle.

Meiltä löytyy mahdollsiuuksia järjestää yksityistilaisuuksia kaikkine palveluineen isommallekin porukalle. Juhlatelttaan saadaan mahtumaan hyvin väkeä sateelta suojaan ja pitopalvelu ja majoitus järjestyy tarpeen mukaan.

Onko yrityksesi tarpeissa viettää hauskaa kesäpäivää tai iltaa mukavissa maisemissa urheillen tai vaikka vain saunoen? Haluatteko ohjattua liikuntaa tai pitää luentoja, jonka päälle saatte nauttia vapaa-ajasta?