Peltomäki Resort Suomen kesäisin
tapahtuma­laakso

Varaa

Tulo ja lähtö

Henkilömäärä

logopieni

Moderni leirintäalue Vain 30 minuuttia Tampereelta

Tule viettämään parasta mahdollista vapaa-aikaa rentoutuen tai urheillen.

Peltomäki Resort on uudistunut monipuolinen tapahtumakeskus ja upea vapaa-ajan kohde aktiivisille ihmisille. Paikan päällä pääset kokeilemaan kaapelivesilautailua, eli cable wakeboardingia, majoitut upeassa miljöössä, sekä nautit ravintolan antimista ja rantasaunoista. Pääset harrastamaan monipuolisesti ja lapset viihtyvät alueella erityisen hyvin. Lemmikit ovat myös tervetulleita ja koirille löytyy oma koirapuisto, jossa hännän huiskuttajat saavat tassutella vapaasti.

- Satoi tai paistoi, Peltomäki Resortissa palvelu on aina aurinkoista. -

Majoitus

Alueella voit majoittua monilla eri tavoin. Karavaanareillle on 45 paikkaa ja oman paikan voi varata etukäteen verkosta. Mökkejä löytyy 20 ja telttapaikkoja on runsaasti.

Uutuutena kesällä 2021 on mahdollista päästä majoittumaan Glamping-telttoihin, jotka tuovat ripauksen luksusta telttailuun.

Tervetuloa yöpymään Suomen parhaalle kesänviettopaikalle!

Ruoka ja juoma

Tunnelmallinen ravintolamme tarjoaa maukasta ruokaa koko päivän. Isolla kesäterassilla nautit auringosta ja voit katsella samalla kaapelivesilautailijoiden temppuilua vesillä.

Ravintolasta on mahdollista saada aamiainen ja lounas seisovasta pöydästä, tai valita annos monipuolisesta a’la carte -listasta.

Teemme tilauksesta myös tarjoilut isommallekin joukolle.

Wakeboard

Peltomäki Resortissa on Etelä-Suomen ainoa täysimittainen vesihiihtojärjestelmä, jossa pääset harrastamaan huippuhauskaa vesilautailua, eli wakeboardingia.

Vesilautailu on laji, joka sopii kaiken ikäisille ja tasoisille lajin harrastajille ja on helppo oppia. Tämä on laji, jota ei voi olla rakastamatta!

Parhaan käsityksen lajista saat, kun tulet käymään paikan päällä, tai seuraat meitä somekanavissamme.

Tekemistä

Peltomäki Resortissa aika ei käy pitkäksi, sillä tekemistä riittää jokaiseen makuun! Alueella on monenlaista aktiviteettiä, mutta ympäristössä on myös mukavat lenkki -ja pyöräilymaastot.

Tampereelle on lyhyt matka, joten esimerkiksi käynti Särkänniemessä on helppo yhdistää matkasi ohjelmaan.

Lemmikkiystävällinen