Ajankohtaista

Ajankohtaista

Tapahtumalaakso pyritään aukaisemaan vierailijoille 24.05.2021!

Verkkokauppa on auki ja varauksia kesälle voi tehdä jo nyt. Voit varata majoituksen Glampin-telttaan, hirsimökkiin ja tulla omalla teltalla tai matkailuautolla tai -vaunulla.

Tapahtumalaaksosta on pian saatavilla 45 uudistettua sähköpaikkaa karavaanareille! Ja parasta on se, että voit varata paikan alueelta etukäteen, jolloin voit huoletta saapua paikalle milloin vain ja majoituksesi Peltomäessä on varmaa. Caravan paikkoja löytyy myös isoille yhdistelmille ja busseille!

Kaikkiin majoitusvaihtoehtoihin sisältyy leirintäalueen palvelut ja yleiset saunavuorot. Voit halutessasi ostaa varaukseen mukaan wakeboard-lippuja, yksityisiä saunavuoroja ja aterioita.

 

Wake Valley on nyt Peltomäki Resort!

Peltomäki Resort on uudistunut monipuolinen tapahtumakeskus ja upea vapaa-ajan kohde aktiivisille ihmisille. Paikan päällä pääset kokeilemaan kaapelivesilautailua, eli cable wakeboardingia, majoitut upeassa miljöössä, sekä nautit ravintolan antimista ja rantasaunoista. Pääset harrastamaan monipuolisesti ja lapset viihtyvät alueella erityisen hyvin. Lemmikit ovat myös tervetulleita ja koirille löytyy oma koirapuisto, jossa hännän huiskuttajat saavat tassutella vapaasti.

- Satoi tai paistoi, Peltomäki Resortissa palvelu on aina aurinkoista. -