Ajankohtaista

Ajankohtaista

Leirintäalueen respan aukioloajat

Talvikaudella olemme auki tilausperusteisesti.

Kaapelin aukioloajat voit tarkastaa täältä.

Kauden viimeinen savusaunan yleinen torstain vuoro on 30.9. klo 16 alkaen.

 

Asiakastiedote, Peltomäki Resort 25.7.2021

Saamastamme asiakaspalautteesta johtuen haluamme muistuttaa vielä erikseen kaikkia asiakkaita Peltomäki Resortin alueen järjestyssäännöistä. Järjestyssäännöillämme takaamme turvallisen ja mukavan kokemuksen kaikille alueella majoittujille ja muille alueen asiakkaille. Alueellamme on nollatoleranssi järjestyshäiriöille.
Hiljaisuus alueella tulee klo 24. Tämän jälkeen yhteinen ajanvietto tulee siirtää sisätiloihin tai ravintolaan, jotta se ei häiritse muiden alueella majoittuvien asiakkaiden yörauhaa. Mökkimajoittujia ja caravan-alueen asiakkaita pyydämme pitämään oven suljettuna, jottei mahdollinen melu kantaudu ulos.
Telttamajoittujien on suotavaa siirtyä jatkamaan ajanviettoa ravintolamme tiloihin.
Omien alkoholijuomien nauttiminen ei ole sallittua alueen yleisissä tiloissa, kuten huoltorakennuksella, saunoilla, grillikatoksilla, uimarannalla ja yleisillä viheralueilla.
Majoitus-asiakkaat sitoutuvat alueen varausehtoihin majoituksen varauksen yhteydessä riippumatta siitä miten varaus on tehty. Varausehdot löytyvät sivuiltamme:
Pyydämme kaikkia asiakkaita tutustumaan järjestyssääntöihin ennen varauksen vahvistamista:
Toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleeksi Peltomäkeen!

Iso kaapeli on auki!

Kaapelille ei varata aikaa, vaan kyytiin hypätään samalla tavalla kuin hiihtohissiin! Isompien ryhmien on hyvä ilmoittaa tulosta etukäteen, jotta voimme varata tarpeeksi ohjaajia paikalla.

2

Wake -kaapelin avajaiset 18.06.-20.06.2021!

Tervetuloa wakeemaan! Odotettu rata on viimeinkin auki ja rata pyörii aikataulujen mukaisesti. Katso aukioloajat ja lisätiedot täältä.

Myös savusauna lämpiää perjantain ja lauantaina yleisövuoroin hintaan 10 € / henkilö!

Ravintolan ja terassin avajaiset 11.-12.06.2021!

 

Uudistettu ja ravintolamme ja upea laajennettu terassimme avautuu viimein asiakkaille kokonaisuudessaan!
Perjantaina koko päivän mittainen HAPPY HOUR eli iso kolmonen vain 5 €! !
Perjantaina anniskelu 01.00 saakka ja ravintola auki 02.00 asti.
Lauantaina anniskelu 01.00 saakka ja ravintolan auki 02.00 asti.
Tervetuloa nauttimaan ravintolamme kylmistä juomista ja maukkaista ruoista!

Leirintäalueen ravintolan ja respan kesän 2021 aukioloajat:

Maanantai 8.00-21.00

Tiistai 8.00-21.00

Keskiviikko 8.00-21.00

Torstai 8.00-21.00

Perjantai 8.00-23.00

Lauantai 8.00-23.00

Sunnuntai 11.00-21.00

 

Aamiainen 08.00-10.00

Lounas ma-la 11.00-13.00

Sunnuntain brunssi 11.00-13.00

Á la carte joka päivä alkaen 13.00

Arkisin ja sunnuntaisin keittiö sulkeutuu 20.30 ja pe-la 21.30.

Sunnuntain brunssi

Savusauna lämpiää jälleen torstaisin yleisövuoroilla!

Saunan hinta 10 € / henkilö ja saunaan pääsee 16.00 eteen päin. Löylyihin pääsee niin kauan kun lämpöä riittää. Saunaan ei tarvitse varata paikkaa. Muina päivinä saunaan mahdollisuus päästä yksityisille vuoroille tilauksesta. Perjantaisin ja lauantaisin saunaa vuokrataan tuntiperusteisesti ja muina päivinä (paitsi torstaina) sauna lämpiää koko illan varauksella.

 

Tapahtumalaakso pyritään aukaisemaan vierailijoille osittaisinn palveluin perjantaina 28.05.2021!

Verkkokauppa on auki ja varauksia kesälle voi tehdä jo nyt. Voit varata majoituksen Glampin-telttaan, hirsimökkiin ja tulla omalla teltalla tai matkailuautolla tai -vaunulla.

Tapahtumalaaksosta on pian saatavilla 45 uudistettua sähköpaikkaa karavaanareille! Ja parasta on se, että voit varata paikan alueelta etukäteen, jolloin voit huoletta saapua paikalle milloin vain ja majoituksesi Peltomäessä on varmaa. Caravan paikkoja löytyy myös isoille yhdistelmille ja busseille!

Kaikkiin majoitusvaihtoehtoihin sisältyy leirintäalueen palvelut ja yleiset saunavuorot. Voit halutessasi ostaa varaukseen mukaan wakeboard-lippuja, yksityisiä saunavuoroja ja aterioita.

 

Wake Valley on nyt Peltomäki Resort!

Peltomäki Resort on uudistunut monipuolinen tapahtumakeskus ja upea vapaa-ajan kohde aktiivisille ihmisille. Paikan päällä pääset kokeilemaan kaapelivesilautailua, eli cable wakeboardingia, majoitut upeassa miljöössä, sekä nautit ravintolan antimista ja rantasaunoista. Pääset harrastamaan monipuolisesti ja lapset viihtyvät alueella erityisen hyvin. Lemmikit ovat myös tervetulleita ja koirille löytyy oma koirapuisto, jossa hännän huiskuttajat saavat tassutella vapaasti.

- Satoi tai paistoi, Peltomäki Resortissa palvelu on aina aurinkoista. -