Ajankohtaista

Ajankohtaista

Leirintäalueen respan + ravintolan aukioloajat

Ravintola & respa

MA-TO  8-21
PE-LA  8-23 (02)
SU  8-20

Keittiö

MA-TO 11-20.30
PE-LA 11-21
SU 11-19.30

Muina aikoina soita 0503707766

 

 

Kesän tapahtumakatsaus

Kesällä 2022 Peltomäki Resortissa tapahtuu! Huomioithan, että tapahtumista saattaa aiheutua meluhaittaa alueelle. Tapahtumaliput myydään aina aluerannekkeina. Ranneke oikeuttaa oleskelun alueella tapahtumien aikana. Terassikeikat alkavat klo 19.00 & telttakeikkojen aikataulu ilmoitetaan erikseen.

Nimetön suunn.malli

Iso kaapeli on auki!

Kaapelille ei varata aikaa, vaan kyytiin hypätään samalla tavalla kuin hiihtohissiin! Isompien ryhmien on hyvä ilmoittaa tulosta etukäteen, jotta voimme varata tarpeeksi ohjaajia paikalla.

2

Savusauna lämpiää jälleen torstaisin yleisövuoroilla!

Saunan hinta 10 € / henkilö ja saunaan pääsee 16.00 eteen päin. Löylyihin pääsee niin kauan kun lämpöä riittää. Saunaan ei tarvitse varata paikkaa. Muina päivinä saunaan mahdollisuus päästä yksityisille vuoroille tilauksesta. Perjantaisin ja lauantaisin saunaa vuokrataan tuntiperusteisesti ja muina päivinä (paitsi torstaina) sauna lämpiää koko illan varauksella.

 

Wake Valley on nyt Peltomäki Resort!

Peltomäki Resort on uudistunut monipuolinen tapahtumakeskus ja upea vapaa-ajan kohde aktiivisille ihmisille. Paikan päällä pääset kokeilemaan kaapelivesilautailua, eli cable wakeboardingia, majoitut upeassa miljöössä, sekä nautit ravintolan antimista ja rantasaunoista. Pääset harrastamaan monipuolisesti ja lapset viihtyvät alueella erityisen hyvin. Lemmikit ovat myös tervetulleita ja koirille löytyy oma koirapuisto, jossa hännän huiskuttajat saavat tassutella vapaasti.

- Satoi tai paistoi, Peltomäki Resortissa palvelu on aina aurinkoista. -